Regn och rusk

Usch , fy , blä ! Det här vädret kan faktiskt gå och ta sig någonstans ! Haha nejmen seriöst det är juni nu och inte november liksom ! nä, nu får det ta och bli lite sol tycker jag !
På tal om ostbågar så är jag sugen på bullar :D Haha känns verkligen sammanhängande men aja, sådant är livet ibland sörru !
På torsdag så åker jag till Norge och ska spela tennis så jag kommer att göra några tidsinställda inlägg under dem dagarna , bara så att ni vet att jag inte glömmer bort er :) kanske slänger in någon bild från hotellet eller så eftersom jag har trådlöst internet där :D :D
 
Det kan bli dina !
 
 
 
 
Det enda du behöver göra är att ifall du har en nagelblogg osvosv.. så kan du länka den i kommentarerna på vilket inlägg du vill .. om du INTE har en nagelblogg eller bara en blogg där du har lagt upp en bild på dina naglar så kan du mejla till mig en bild på dina naglar !
 
MIN MEJL ÄR : [email protected]
 
 
Hoppas du deltar ! :) vinnaren kommer jag även att eventuellt ladda upp på dayviews i min nagelgrupp, självklart skriver jag vem som har gjort de (om man inte vill lämna ut sitt namn måste man säga till innan)  :)
Kan även bjuda på några tippar jag har lackat igår :)
Icecream :3
 
 
 
Puss sålänge :*
 
 

Tillbaka

Tjatja! :)
Har kommit tillbaka äntligen ! :d
Har saknat att blogga om dagarna faktiskt .. Och kan faktiskt blogga mycket mer eftersom jag fick iPhone för några månader sen så har jag laddat ned http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se appen .. Har inte orkar blogga de sista månaderna.. Dels för att det har varit mycket sista tiden i skolan !
Men nu är jag tillbaka :D
Äntligen sommarlov fyfan vad skönt :) än så länge har jag inte gjort så mycket , eftersom det är i början ... Btwwwwwww: om 2 veckor åker jag till Norge och ska spela tennis. Längtar som fan !
Jag kommer troligtvis äga ut alla .. Iallafall i mina drömmar ;))

Kommer börja blogga mer om min fritid och min hobby nu tror jag .. Bland annat ( tennis , naglar )

Slänger in en bild på hur mina naglar ser ut idag ! Det är mintgrönt och svart nagellack jag har använt .. Det mintgröna är ifrån depend och fet svarta är från märket kiss som är en smalare pensel !


Puss


RSS 2.0